Interesse in deelname Groenteman met Ster?

Voorinschrijving voor Groenteman met Ster is gestart. Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!

Let op: je voorinschrijving betekent niet dat je definitief bent ingeschreven. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt er contact met je opgenomen om je inschrijving definitief te maken.

  • 05 Januari 2016

Feestelijke aftrap Groenteman met Ster 2016

Alle deelnemers aan de verkiezingswedstrijd Groenteman met Ster worden op dinsdag 19 januari 2016 om 19.30 uur uitgenodigd voor een Kick-Off bijeenkomst op de opleidingslocatie van SVO in Houten.

Tijdens deze avond wordt dieper ingegaan op de diverse onderdelen van de wedstrijd en de spelregels, zodat alle deelnemers goed voorbereid zijn op wat er het komende jaar op hen afkomt. Samen met hun team gaan zij de uitdaging aan om toe te werken naar een sterwaardige groentewinkel, waarbij de sterren die behaald worden staan voor goed werkgeverschap en kwaliteit: een winkel waar klanten graag hun inkomen doen! Het belooft een feestelijke aftrap te worden van dé kwaliteitsverkiezing voor groentespeciaalzaken!

Adres: SVO Vakopleiding - Sleepboot 2 - Houten
Tijd: 19:30u. - 22:00u

Ook meedoen? Tot 19 januari aanstaande kun je je nog aanmelden, klik hier. Op deze pagina tref je ook nog meer informatie over Groenteman met Ster aan. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen naar (070) 351 21 06.

03 Sep

Nu of nooit?

Van uitstel komt nog wel eens afstel. We willen dat van onze kant in ieder geval niet laten gebeuren, vandaar dat we nu al gaan beginnen met de inventarisatie van Groenteman met Ster.

26 Apr

GROENTEMAN MET STER NIET VAN START

De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang.

13 Mrt

Groenteman met Ster 2018 VERNIEUWD!

De verkiezing Groenteman met Ster krijgt een nieuwe opzet. Hiervoor is gekozen na uitvoerige evaluatie en terugkoppeling van oud-deelnemers van de afgelopen edities, maar ook binnen de ADN Studieclubs. In de nieuwe opzet komt de nadruk te liggen op de uitstraling van de winkel.

Twitter

Foto's

Sponsoren