Neem ook deel aan Groenteman met Ster 2018

Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!
De Algemene voorwaarden en het Reglement ontvang je bij inschrijving.

  • 05 Januari 2016

Feestelijke aftrap Groenteman met Ster 2016

Alle deelnemers aan de verkiezingswedstrijd Groenteman met Ster worden op dinsdag 19 januari 2016 om 19.30 uur uitgenodigd voor een Kick-Off bijeenkomst op de opleidingslocatie van SVO in Houten.

Tijdens deze avond wordt dieper ingegaan op de diverse onderdelen van de wedstrijd en de spelregels, zodat alle deelnemers goed voorbereid zijn op wat er het komende jaar op hen afkomt. Samen met hun team gaan zij de uitdaging aan om toe te werken naar een sterwaardige groentewinkel, waarbij de sterren die behaald worden staan voor goed werkgeverschap en kwaliteit: een winkel waar klanten graag hun inkomen doen! Het belooft een feestelijke aftrap te worden van dé kwaliteitsverkiezing voor groentespeciaalzaken!

Adres: SVO Vakopleiding - Sleepboot 2 - Houten
Tijd: 19:30u. - 22:00u

Ook meedoen? Tot 19 januari aanstaande kun je je nog aanmelden, klik hier. Op deze pagina tref je ook nog meer informatie over Groenteman met Ster aan. Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook altijd even bellen naar (070) 351 21 06.

12 Okt

Een fantastische avond voor onze sterren van de branche

Nijkerk stond zaterdagavond 7 oktober 2017 weer in het teken van de groente- en fruitspecialisten van Nederland tijdens de verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’.

22 Aug

"Je moet bezig blijven"

Aldus Jacco de Lange van De Groentemannen uit Zwartsluis. Samen met zijn zwager Wout Timmerman leidt hij het bedrijf en werd in 2016 bekroond met drie sterren.

31 Jul

Jurylid winkelbeoordeling: Marian Bekkers

Versterking in het juryteam van de verkiezing Groenteman met Ster! Deze ronde neemt Marian Bekkers - eigenaresse van retailadviesbureau Kooplust - samen met ons reeds bekende jurylid Noor Wijn de meetronde 'Voorkant' op zich. En zoals dat bij een nieuw gezicht hoort, stellen we Marian graag aan jullie voor.

Twitter

Foto's

Sponsoren