Interesse in deelname Groenteman met Ster?

Voorinschrijving voor Groenteman met Ster is gestart. Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!

Let op: je voorinschrijving betekent niet dat je definitief bent ingeschreven. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt er contact met je opgenomen om je inschrijving definitief te maken.

  • 22 Augustus 2017

"Je moet bezig blijven"

Aldus Jacco de Lange van De Groentemannen uit Zwartsluis. Samen met zijn zwager Wout Timmerman leidt hij het bedrijf en werd in 2016 bekroond met drie sterren.

Vorig jaar lieten De Groentemannen zien tot de 'topgroentemannen' van Nederland te behoren. Ze kregen het maximale aantal sterren toegewezen van de vakjury van Groenteman met Ster. Dit jaar doen ze weer mee. "Het is aan alle kanten een goede zaak om mee te doen. Het levert klandizie op, het is een goede stimulans voor je team om scherp te blijven en het houdt jezelf ook scherp", vertelt Jacco. "Professionals bezoeken je bedrijf en lichten het compleet door. Ze kijken naar je winkel door de ogen van de klant wat echt bruikbare tips oplevert. Ook bekijken ze de achterkant van de winkel, de boekhouding, je investeringen, het reclamebeleid. Alles wordt uitgediept."

Dagelijkse routine
3-sterren betekent dat je op alle aspecten een 9 of hoger scoort. De Groentemannen zijn afgelopen jaar aan de slag gegaan met de verbeterpuntjes die er nog te halen zijn. "We hadden niet verwacht de eerste keer al 3-sterren te halen. Dit jaar gaan we daar weer voor maar niet door op onze tenen te lopen. De 3-sterren zijn een bevestiging van onze manier van werken geweest. We moeten er niet ons best voor hoeven doen maar geborgd zijn in onze dagelijkse routines", besluit Jacco.

Themakoeling
"Je moet bezig blijven", vertelt Jacco de Lange van De Groentemannen uit Zwartsluis. "Dit jaar hebben we onze koeling helemaal anders ingedeeld en werken we gedurende het jaar met wisselende thema's. Op dit moment lichten we de sla en aardappeltjes uit. Het volgende thema wordt paddenstoelen. We proberen gedurende het jaar 7 à 8 thema's te hebben om klanten mee te verrassen. Je probeert daarmee klanten te triggeren en er wordt goed op gereageerd", vertelt Jacco. De Groentemannen is een bedrijf met drie pijlers. "We hebben de winkel voor onze klanten maar leveren ook aan collega-bedrijven vanuit onze snijkeuken en aan diverse horecabedrijven", vertelt Jacco.

Klik hier voor een uitgebreid achtergrondartikel over De Groentemannen en hoe zij hun omzet met 25% verhoogden.

Voor meer informatie:

De Groentemannen
Jacco de Lange
Wout Timmerman
Baanstraat 1
8064 EZ Zwartsluis
T: (038) 386 68 79

info@de-groentemannen.nl
www.de-groentemannen.nl

Bron: AGF.nl

03 Sep

Nu of nooit?

Van uitstel komt nog wel eens afstel. We willen dat van onze kant in ieder geval niet laten gebeuren, vandaar dat we nu al gaan beginnen met de inventarisatie van Groenteman met Ster.

26 Apr

GROENTEMAN MET STER NIET VAN START

De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang.

13 Mrt

Groenteman met Ster 2018 VERNIEUWD!

De verkiezing Groenteman met Ster krijgt een nieuwe opzet. Hiervoor is gekozen na uitvoerige evaluatie en terugkoppeling van oud-deelnemers van de afgelopen edities, maar ook binnen de ADN Studieclubs. In de nieuwe opzet komt de nadruk te liggen op de uitstraling van de winkel.

Twitter

Foto's

Sponsoren