Interesse in deelname Groenteman met Ster?

Voorinschrijving voor Groenteman met Ster is gestart. Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!

Let op: je voorinschrijving betekent niet dat je definitief bent ingeschreven. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt er contact met je opgenomen om je inschrijving definitief te maken.

  • 03 September 2018

Nu of nooit?

Logo Groenteman met SterVan uitstel komt nog wel eens afstel. We willen dat van onze kant in ieder geval niet laten gebeuren, vandaar dat we nu al gaan beginnen met de inventarisatie van Groenteman met Ster. We hebben het begin dit jaar al aangegeven, Groenteman met Ster gaat, na twee prachtige eerdere edities, dit jaar niet door. Het waarom konden we kort over zijn, er waren gewoon te weinig bedrijven die de uitdaging, samen met hun team, aan wilden gaan. Het bestuur, Ledenraad en medewerkers van ADN zijn nog steeds overtuigd van de toegevoegde waarde van deze prachtige ‘tool’. Want zo moet het worden gezien: een hulpmiddel om jouw bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Door mee te doen krijg je zoveel moois terug. Wij (van kantoor) gaan dat niet aan je vertellen, want dat kun je het beste zelf ervaren en navragen bij de bedrijven die de afgelopen twee keer hebben meegedaan.

Nog even in het kort
Groenteman met Ster is een uitgebreide meting van de belangrijkste onderdelen van jouw bedrijf en bedrijfsvoering. Je krijgt onaangekondigde bezoeken van Mysteryshoppers en een hygiënebeoordeling. Je gaat onder je klanten een tevredenheidsonderzoek houden en je krijgt een uitgebreide winkelbeoordeling door een professional.
Ten opzichte van eerder gehouden verkiezingen zijn er een aantal veranderingen doorgevoerd. Veranderingen die zijn voortgekomen uit de reacties vanuit de branche. Van jullie dus! De financiële beoordeling en de jurering van de ‘achterkant’ van het bedrijf (doorlichting van de organisatie door een professional) is komen te vervallen. De focus ligt meer op de ‘voorkant’ van het bedrijf, waarbij het bezoek van de hygiëneadviseur is uitgebreid en de winkelbeoordelaar aangekondigd langskomt en start met een kort gesprek met de ondernemer of bedrijfsadviseur, waarin hij/zij toelichting kan geven op bepaalde zaken die van belang zijn voor de beoordeling van de winkel.

Ultieme teamprestatie
Wat vanaf het allereerste moment is uitgedragen en ook zo is ervaren door alle voorgaande deelnemers is dat deelname aan Groenteman met Ster een (h)echte teamprestatie is. Hiermee is meteen al een van de belangrijkste motivaties om de uitdaging aan te gaan, genoemd. Je hele team wordt er beter, sterker en hechter door.

Feedback
Van alle onderdelen binnen de verkiezing krijg je uitvoerige feedback van de bevindingen. Feedback met de pluspunten, maar zeker ook met de verbeterpunten en daarbij aangeleverd de praktische oplossingsrichtingen. Deze zijn veelal direct toepasbaar, maar natuurlijk staan ook onze bedrijfsadviseurs je ter beschikking om eventueel samen de rapportage door te nemen en te kijken met welke (verbeter)punten je direct aan de slag kan.

Aanmelden
Op deze website (www.groentemanmetster.nl) is alle informatie rustig na te lezen. Ook zijn daar de sterwinnaars van de afgelopen twee edities terug te vinden. Ga eens bij ze op bezoek de komende weken. Heb je inhoudelijke vragen? Laat het ons weten. Wil je advies van een van onze bedrijfsadviseurs (Andrea Paffarini of Christ Manders), aarzel dan niet om contact met hen op te nemen.

Ben je inmiddels bekend genoeg met het traject Groenteman met Ster, wil je SAMEN met je team, ongeacht de uitkomst van je deelname, je bedrijf verbeteren? Meld je dan hier aan en maak daarmee je voorinschrijving bekend. Het verplicht je nog tot niets, maar wij hebben een indicatie nodig van het aantal (mogelijke) deelnemers. Doe het niet voor ons, maar doe het vooral voor jezelf en je team, je zal ervoor worden beloond!

Vragen of advies?
Bel Andrea Paffarini (06 82 68 09 18) of Christ Manders (06 13 65 51 60). Je kunt ook contact opnemen met Sandra Keegel (070) 351 21 06 of per mail info@groentemanmetster.nl

03 Sep

Nu of nooit?

Van uitstel komt nog wel eens afstel. We willen dat van onze kant in ieder geval niet laten gebeuren, vandaar dat we nu al gaan beginnen met de inventarisatie van Groenteman met Ster.

26 Apr

GROENTEMAN MET STER NIET VAN START

De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang.

13 Mrt

Groenteman met Ster 2018 VERNIEUWD!

De verkiezing Groenteman met Ster krijgt een nieuwe opzet. Hiervoor is gekozen na uitvoerige evaluatie en terugkoppeling van oud-deelnemers van de afgelopen edities, maar ook binnen de ADN Studieclubs. In de nieuwe opzet komt de nadruk te liggen op de uitstraling van de winkel.

Twitter

Foto's

Sponsoren