Interesse in deelname Groenteman met Ster?

Voorinschrijving voor Groenteman met Ster is gestart. Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!

Let op: je voorinschrijving betekent niet dat je definitief bent ingeschreven. Bij voldoende voorinschrijvingen wordt er contact met je opgenomen om je inschrijving definitief te maken.

  • 27 Januari 2016

We gaan ervoor!

Een volle zaal, met ruim honderd sterren, vulde de prachtige ruimte in het nieuwe pand van SVO vakopleiding food in Houten. De kick-off van Groenteman met Ster 2016 was een feit. Ruim 45 bedrijven gaan van start met dit nieuwe initiatief van ADN in samenwerking met NBC. De opkomst liet het groentehart weer sneller kloppen.

Tijdens de avond werd het verloop en de inhoud van de verkiezing verder toegelicht. Om de teamgedachte kracht bij te zetten was oud wielrenner en meesterknecht Gert Jakobs gevraagd zijn visie hierop te geven. Natuurlijk vanuit het oogpunt van het wielrennen, maar als het op samenwerking aan komt, dan maakt het niet uit wat je doet. Je kunt niet zonder je teamgenoten. Gert wist dit op een enerverende en vooral komische wijze perfect over te brengen. Iedereen ging dan ook aan het eind van de avond vol passie en motivatie huiswaarts!

Een uitgebreid verslag van deze inspirerende avond is te lezen in de januari-uitgave van het ADN Magazine. In ditzelfde Magazine lees je ook een enthousiast verhaal van slager Cees van den Berg uit Zetten. Hij heeft onlangs twee sterren behaald. Hij legt heel duidelijk uit waarom je als AGF-ondernemer mee zou moeten doen en helpt twijfelaars over de streep. Cees legt bijvoorbeeld uit waarom je als je gaat verbouwen, júist mee moet gaan doen. En verder hoe je je deelnamegeld zo hebt terugverdiend en wat de verkiezing Slager met Ster hem allemaal heeft opgeleverd.

Ondanks dat de kick-off bijeenkomst al geweest is, kun je je nog wel inschrijven. Tot en met eind februari is hier nog gelegenheid voor, daarna sluit de inschrijving voor editie 2016.

Via de ‘meld je aan’ button op deze website is aan

03 Sep

Nu of nooit?

Van uitstel komt nog wel eens afstel. We willen dat van onze kant in ieder geval niet laten gebeuren, vandaar dat we nu al gaan beginnen met de inventarisatie van Groenteman met Ster.

26 Apr

GROENTEMAN MET STER NIET VAN START

De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang.

13 Mrt

Groenteman met Ster 2018 VERNIEUWD!

De verkiezing Groenteman met Ster krijgt een nieuwe opzet. Hiervoor is gekozen na uitvoerige evaluatie en terugkoppeling van oud-deelnemers van de afgelopen edities, maar ook binnen de ADN Studieclubs. In de nieuwe opzet komt de nadruk te liggen op de uitstraling van de winkel.

Twitter

Foto's

Sponsoren