Neem ook deel aan Groenteman met Ster 2018

Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!
De Algemene voorwaarden en het Reglement ontvang je bij inschrijving.

  • 27 Januari 2016

We gaan ervoor!

Een volle zaal, met ruim honderd sterren, vulde de prachtige ruimte in het nieuwe pand van SVO vakopleiding food in Houten. De kick-off van Groenteman met Ster 2016 was een feit. Ruim 45 bedrijven gaan van start met dit nieuwe initiatief van ADN in samenwerking met NBC. De opkomst liet het groentehart weer sneller kloppen.

Tijdens de avond werd het verloop en de inhoud van de verkiezing verder toegelicht. Om de teamgedachte kracht bij te zetten was oud wielrenner en meesterknecht Gert Jakobs gevraagd zijn visie hierop te geven. Natuurlijk vanuit het oogpunt van het wielrennen, maar als het op samenwerking aan komt, dan maakt het niet uit wat je doet. Je kunt niet zonder je teamgenoten. Gert wist dit op een enerverende en vooral komische wijze perfect over te brengen. Iedereen ging dan ook aan het eind van de avond vol passie en motivatie huiswaarts!

Een uitgebreid verslag van deze inspirerende avond is te lezen in de januari-uitgave van het ADN Magazine. In ditzelfde Magazine lees je ook een enthousiast verhaal van slager Cees van den Berg uit Zetten. Hij heeft onlangs twee sterren behaald. Hij legt heel duidelijk uit waarom je als AGF-ondernemer mee zou moeten doen en helpt twijfelaars over de streep. Cees legt bijvoorbeeld uit waarom je als je gaat verbouwen, júist mee moet gaan doen. En verder hoe je je deelnamegeld zo hebt terugverdiend en wat de verkiezing Slager met Ster hem allemaal heeft opgeleverd.

Ondanks dat de kick-off bijeenkomst al geweest is, kun je je nog wel inschrijven. Tot en met eind februari is hier nog gelegenheid voor, daarna sluit de inschrijving voor editie 2016.

Via de ‘meld je aan’ button op deze website is aan

12 Okt

Een fantastische avond voor onze sterren van de branche

Nijkerk stond zaterdagavond 7 oktober 2017 weer in het teken van de groente- en fruitspecialisten van Nederland tijdens de verkiezing ‘Groenteman met Ster 2017’.

22 Aug

"Je moet bezig blijven"

Aldus Jacco de Lange van De Groentemannen uit Zwartsluis. Samen met zijn zwager Wout Timmerman leidt hij het bedrijf en werd in 2016 bekroond met drie sterren.

31 Jul

Jurylid winkelbeoordeling: Marian Bekkers

Versterking in het juryteam van de verkiezing Groenteman met Ster! Deze ronde neemt Marian Bekkers - eigenaresse van retailadviesbureau Kooplust - samen met ons reeds bekende jurylid Noor Wijn de meetronde 'Voorkant' op zich. En zoals dat bij een nieuw gezicht hoort, stellen we Marian graag aan jullie voor.

Twitter

Foto's

Sponsoren