Neem ook deel aan Groenteman met Ster 2018

Ga samen met je team de uitdaging aan en meld je vandaag nog aan!
De Algemene voorwaarden en het Reglement ontvang je bij inschrijving.

Investering

Deelname aan Groenteman met Ster vraagt een investering. Dit is de tijd die je er als bedrijf in moet steken en een financiële bijdrage van € 998,- (exclusief BTW). Leden van ADN krijgen hierop een korting van € 250,- en betalen dus slechts € 748,- (exclusief BTW). Wanneer je het traject van Groenteman met Ster samen met je team serieus en enthousiast aanpakt, verdien je de investering dubbel en dwars terug!

Groenteman Henk Huver (Huver Groente & Fruit, Emmeloord):
In 2016 behaalde hij net geen ster. “Ik heb daar best een tijd van wakker gelegen”, vertelt Henk Huver, die nu enorm blij is, want afgelopen jaar werd Huver Groente & Fruit wél bekroond met een ster. Henk: “Uiteindelijk zijn we flink aan de slag gegaan met de verbeterpunten in de rapportage en hebben we samen met ons team onder andere de ‘voorkant’ goed onder handen genomen. Toen merkte ik dat dit goed uitwerkte, zeker toen vaste klanten lieten blijken de veranderingen te waarderen.”

Inschrijven voor deelname Groenteman met Ster 2018 kan tot en met 6 april 2018. Meld je vandaag nog aan! Download hier het inschrijfformulier, vul het volledig in en stuur het ondertekend retour aan info@groentemanmetster.nl

Wil je meer informatie over de nieuwe opzet van Groenteman met Ster kom dan naar de AGF Inspiratiedag op dinsdag 13 maart 2018 bij Fruittuin Verbeek in Oldebroek. Aanmelden voor deze dag kan hier.

Meenemen resultaten

Het is mogelijk om bij aaneengesloten, herhaaldelijke deelname de resultaten van het klanttevredenheidsonderzoek (KTO) mee te nemen naar een nieuwe editie.
De behaalde resultaten zijn maximaal 2 jaar geldig na de laatste editie (resultaten zijn daarmee geldig in het jaar van deelname, en de twee opvolgende jaren). Daarna worden, bij hernieuwde deelname, de metingen opnieuw uitgevoerd.

Uiteraard krijgt u dan een korting op het deelnamegeld. Voor 2018 geldt bij het meenemen van de resultaten van het KTO van 2016/2017 een korting van 100 euro op de deelnamekosten.

Lees ook de Algemene Voorwaarden en het Reglement, welke je bij inschrijving ontvangt.

Sponsoren