Organisatie

De organisatie van Groenteman met Ster ligt in handen van brancheorganisatie AGF Detailhandel Nederland, kort gezegd ADN.

ADN is dé vereniging waarin groentemannen van Nederland zich hebben georganiseerd en bestaat uit zo'n 350 zelfstandige ondernemers die allemaal actief zijn binnen de AGF branche. Als branchevereniging zet ADN zich in om de positie van de groenteman te versterken en de ondernemer op alle gebieden te ondersteunen bij het optimaliseren van de bedrijfsvoering. 

Binnen ADN is Sandra Keegel verantwoordelijk voor de organisatie van de verkiezing. 


FOODBASE*
voert de verkiezing Groenteman met Ster professioneel, onafhankelijk en objectief uit. De projectmanager die binnen FOODBASE verantwoordelijk is voor de uitvoering van Groenteman met Ster is Jasper Kuitems.

* FOODBASE gelooft in de kracht van voeding, maar ook in de dynamiek van ondernemerschap. Bij FOODBASE werken experts op het gebied van voeding. Of het nu gaat over gezondheidsgerelateerde onderwerpen, de inhoud van producten, wet- en regelgeving of het vermarkten van voeding. Een van de diensten is het houden van branchebrede verkiezingen 'Bakker met Ster', ‘Slager met Ster' en uiteraard ‘Groenteman met Ster’. Bij de andere diensten moet men denken aan adviezen op het gebied van Voeding & Gezondheid, Hygiëne & Voedselveiligheid en Marketing & Positionering.

Sponsoren