Voordelen deelname

Groenteman met Ster draait natuurlijk om het behalen van sterren. Maar eigenlijk dient de verkiezing een veel belangrijker doel. Dat is om het inzicht van de ondernemer in zijn eigen onderneming te verbeteren. De sterren worden toegekend door deskundigen na maandenlange nauwkeurige en professionele beoordelingen.

Meedoen aan deze verkiezing kent vele voordelen. We hebben de vijf belangrijkste even voor je op een rijtje gezet.

Voordeel 1: Jouw ondernemerschap centraal

Groenteman met Ster draait om alle aspecten van het ondernemerschap. Aan de ‘achterkant' van het bedrijf wordt gekeken naar personeelsmanagement, financiën, product & proces, bedrijfshygiëne en productkwaliteit. Aan de ‘voorkant' naar beleving in de winkel, uitstraling van de producten, passie en kennis bij het personeel, en klanttevredenheid. Als deelnemer aan Groenteman met Ster krijg je een 360 graden benadering van alle onderdelen van je bedrijf. Compleet met uitgebreide rapportages en tips die je meteen weer kunt gebruiken in je bedrijf.

Voordeel 2: Teamprestatie

Een traject binnen de Groenteman met Ster is een echte teamprestatie. De ervaring heeft geleerd dat het de teambuilding stimuleert en dat via deze uitdaging iedereen binnen het bedrijf wordt meegetrokken. Hiermee haal je het beste uit jezelf en je medewerkers. Het verbeteren van het totale bedrijf is tenslotte in ieders belang. Juist via Groenteman met Ster wordt deze boodschap op iedereen goed overgebracht.

Voordeel 3: Je kunt nooit verliezen

Groenteman met Ster is geen verkiezing van winnaars of verliezers. Er wordt ook geen nummer 1, 2 of 3 gekozen. Je kunt door mee te doen met Groenteman met Ster eigenlijk alleen maar winnen.

Voordeel 4: Professioneel & onafhankelijk

Het traject Groenteman met Ster wordt professioneel, onafhankelijk en objectief uitgevoerd en wordt opengesteld voor alle groentespeciaalzaken in Nederland. De beoordeling wordt gedaan aan de hand van een bewezen puntensysteem. De bakkers en slagers maken al jarenlang gebruik van deze systematiek. De nadruk ligt niet op een juryresultaat, maar op een samenhangende weging van alle aspecten van de bedrijfsvoering.

 

Voordeel 5: Reclame voor je bedrijf

Groenteman met Ster kun je uitstekend als marketinginstrument inzetten binnen je bedrijf. Vanaf het moment van inschrijven betrek je niet alleen je medewerkers, maar ook je klanten bij het traject. Laat vooral zien waar je mee bezig bent, vraag suggesties aan je klanten en probeer ze via Social Media in beweging te krijgen. Betrokkenheid van jouw klanten betekent klantentrouw op de langere termijn. Daarnaast is mond tot mond reclame de goedkoopste en meeste effectieve manier van reclame maken.
Er zijn natuurlijk nog veel meer voordelen te benoemen dan de bovengenoemde punten. Beter is om de voordelen gewoon zelf te ervaren door mee te gaan doen met Groenteman met Ster.

Sponsoren